Blog

Meet the team

Thomas is papa van drie zonen met wie hij het liefst zijn vrije tijd doorbrengt. Daarnaast is een sportief doel nooit ver weg, zoals het beklimmen van de Mont Ventoux of de Antwerp 10 Miles lopen, waar dan ook een deel van de vrije tijd naartoe gaat. 

Lekker eten en een goed glas wijn, daar mogen mensen hem altijd voor bellen, en uiteraard voor alle vragen en advies omtrent commercieel- en bedrijfsvastgoed. Hoe is hij in de sector gerold en wat wil hij nog realiseren? Ontdek het hier:  

Hoe ben je in bedrijfsvastgoed gerold? 

“De vastgoedsector en alles wat ermee te maken heeft, boeide me al van jongs af aan. Het is een jeugdvriend die me helemaal warm heeft gemaakt voor de studies tot vastgoedmakelaar. Na de studies startte ik bij een vastgoedmakelaar, waar ik zeven jaar verantwoordelijk was voor de verhuur en verkoop van kantoorruimtes in provincie Antwerpen. Later stapte ik over naar een rol als senior account manager in buitenstedelijk winkelvastgoed, een rol die ik ruim negen jaar vervulde voor we met The Real Estate Company gestart zijn.”

Wat vind je het leukste aan de job? 

“Dat je als vastgoedmakelaar met heel veel verschillende mensen in contact komt. Wanneer ik hen dan tevreden kan maken met een vlotte verkoop of verhuur en een fijne dienstverlening, krijg ik daar enorm veel voldoening en motivatie van.”

En is er ook een keerzijde? 

“De rol van vastgoedmakelaar ligt wel eens onder vuur, wat ik jammer vind. Een professionele makelaar die voor zijn klanten door het vuur gaat, is nochtans goud waard en brengt een grote meerwaarde met zich mee voor alle betrokken partijen.”

Wat voor project zou je graag nog willen realiseren?  

“Een nieuw te bouwen retailpark mogen commercialiseren is altijd een fijne opdracht als vastgoedmakelaar, eentje die ik met plezier zou uitvoeren!”

Voel je je verbonden met Thomas' passie voor het buitenleven, zijn liefde voor avontuur en zijn waardering voor de fijnere dingen in het leven zoals goed eten en wijn? Ben je ook iemand die streeft naar uitmuntendheid in je professionele leven, net zoals Thomas dat doet in het bedrijfsvastgoed? Dan is dit jouw kans om samen te werken met iemand die jouw interesses en ambities deelt.

Mail Thomas voor een kennismaking, of bel hem direct om jouw vastgoedmogelijkheden te bespreken

Contactgegevens:

E-mail: tm@therealestatecompany.be
Gsm: 0479/13.34.86


 

 

Bob is een sportieve papa die graag gezellig en goed gaat eten. Altijd te vinden voor een uitdaging, zoals het lopen van de marathon van Antwerpen een paar weken nadat zijn eerste kindje geboren is. Naast lopen is zaalvoetbal een uitlaatklep, en in de zomer vind je hem al eens op de koersfiets. 

Mensen mogen hem altijd bellen voor last-minute deals of om iemand uit de nood te helpen. Zoals wanneer een kelder onder water loopt op zondag en hij als enige de sleutel heeft naar het pand. Hoe is het voor hem allemaal begonnen en wat is zijn meest memorabele project? Ontdek het hier: 

Hoe ben je in bedrijfsvastgoed gerold? 

“Mijn toenmalig schoonbroer heeft me geïntroduceerd in de wereld van bedrijfsvastgoed en heeft me overtuigd om vastgoed te gaan studeren. Na mijn opleiding mocht ik mijn stage doen bij het bedrijf waar hij werkte en niet veel later mocht ik daar starten als junior accountmanager, intussen alweer acht jaar geleden.”

Wat vind je het leukste aan de job? 

“De langdurige klantrelaties die je opbouwt. Je leert elkaar ook privé beter kennen en je ontdekt gedeelde interesses. Zo heb ik klanten waarmee ik wekelijks babbel over aandelen, crypto, vastgoed in het buitenland of zelfs hun loopprestaties en -trainingen.”

En is er ook een keerzijde? 

“Wanneer een dossier aansleept en alle partijen er al veel tijd, werk en moeite in hebben gestoken en de deal dan toch afspringt omwille van een kleinigheid of een persoonlijke voorkeur. Dat is dan zonde van iedereen zijn tijd geweest.”

Welke realisatie zal je altijd bijblijven? 

“In de corona periode besloot een familie met verschillende winkels in België en Nederland hun vastgoedvennootschap in ons land te liquideren. Daar hebben we op een paar maanden tijd toch tien van vijftien panden kunnen verkopen.” 

Welke klanten vind je het fijnste om mee samen te werken? 

“De down-to-earth ondernemers die zelf hard hebben moeten werken om hun portefeuille op te bouwen en daarbij correct geadviseerd willen worden. Ik haal veel plezier en voldoening uit klanten waarmee ik op regelmatige basis een deal kan sluiten - dat hoeft dan zelfs geen grote deal te zijn - dan klanten waar ik één keer een grote deal afsluit, om ze dan jaren niet meer te horen.”

Voelt u zich aangesproken door Bobs uitgebreide kennis en ervaring in binnenstedelijk retailvastgoed? Wij nodigen u uit om persoonlijk met Bob in gesprek te gaan en te verkennen hoe zijn expertise uw investering kan verrijken. Laat deze gelegenheid niet aan u voorbijgaan om met een vooraanstaand expert uw mogelijkheden te bespreken. Neem vandaag nog contact op met Bob voor een gedetailleerde bespreking van uw project.

Contacteer Bob telefonisch of stuur eenvoudig een e-mail.

Contactgegevens:

E-mail: bd@therealestatecompany.be
Gsm: 0496/.77.97.36


 

Vincent is sociaal, sportief en geniet van de simpele dingen in het leven. Hij staat met beide voeten op de grond. In het weekend ontkoppelt hij helemaal van een sociale week en is hij graag met z’n handen bezig. Stilzitten is niet aan hem besteed, wat verklaart waarom hij twee renovaties op twee jaar tijd heeft afgerond. 

Mensen mogen hem altijd bellen om deals te sluiten, om hun hart te luchten of om hulp te vragen. Zelfs op vakantie mag je hem altijd bellen. Hoe rolde hij in de sector en wat vindt hij het leukste aan zijn werk? Ontdek het hier: 

Hoe ben je in bedrijfsvastgoed gerold? 

“Ik wilde altijd iets in de verkoop doen en vastgoed leek de ideale balans tussen vrijheid en werkplezier te bieden. De richting Vastgoed-makelaardij aan de AP Hogeschool was dan ook een evidente keuze. Na het afstuderen in 2019 ben ik meteen als zelfstandige gestart, na mijn schoolstage ben ik meteen gestart met de BIV-stage. Vanaf die dag was het elke dag leren en proberen, met vallen en opstaan. Ik zocht alles zelf uit en gaandeweg ontdekte ik dat bedrijfsvastgoed mij het beste ligt, dus dat doe ik vandaag nog steeds met veel plezier!”

Wat vind je het leukste aan de job? 

“De veelzijdigheid. Elke dag is anders. Ook is bedrijfsvastgoed geen heel emotioneel product, wat de dialoog met verschillende partijen zakelijker maakt. Het allerleukste is wanneer je een opportuniteit aan de juiste mensen kan koppelen. Daar haal ik enorm veel voldoening uit. Daarnaast ben je een manusje-van-alles: je adviseert, analyseert en wordt verwacht resultaat te boeken. Daardoor draag je elke dag verschillende petten en net die afwisseling maakt het voor mij zo’n uitdagende job.”

En is er ook een keerzijde? 

“Misschien dan dat je elk jaar weer van nul begint en moet opbouwen. Dat je elke keer opnieuw op zoek moet naar nieuwe opportuniteiten. Al is dat voor mij tegelijkertijd net m’n grootste drijfveer ;-)”

Welke realisatie zal je altijd bijblijven? 

“Ik verkocht twee grote kantoorgebouwen in een markt die niet eenvoudig was met alle geopolitieke spanningen, de stijgende rentes en het product "kantoor" dat steeds meer onder druk kwam te staan omdat thuiswerk sinds een paar jaar enorm geboomd heeft. Het heeft me veel werk gekost, maar het is me wel gelukt.” 

Wat voor project zou je graag nog willen realiseren? 

“Ik zou heel graag eens een mooie lap grond of oud gebouw op een groot perceel willen vinden en verkopen aan een ontwikkelaar die er een groot project op kan ontwikkelen. 

Als je jezelf herkent in de gedrevenheid en passie van Vincent, en je bent op zoek naar iemand die niet alleen kundig is in bedrijfsvastgoed maar ook een betrouwbare partner in je project, dan ben je bij hem aan het juiste adres.

Neem contact op en ontdek hoe Vincent's no-nonsense aanpak en zijn vermogen om te koppelen en te realiseren, het verschil kunnen maken voor jouw volgende vastgoedproject. Laat geen mogelijkheid onbenut en maak vandaag nog een afspraak om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Mail Vincent voor een kennismaking, of bel hem direct om jouw vastgoedmogelijkheden te bespreken

Contactgegevens: 

E-mail: vv@therealestatecompany.be
Gsm: 0484/89.49.89